Een tijdje terug mocht ik mee varen met de blogboot in Giethoorn. Tijdens de rondvaart door het Venentië van het Noorden, maakte ik kennis met andere bloggers en toffe merken. In dit artikel deel ik mijn ervaring. Lees je mee?

Varen met de blogboot in Giethoorn

Sinds 2019 organiseert Marguertita van Marstyle de blogboot. Dit is een PR evenement voor merken en bloggers. Op maandag 16 mei vond de eerste editie met het thema vakantie plaats in Giethoorn en ik had het geluk dat ik mee mocht varen. Ik was al wel eens eerder in Giethoorn geweest, maar een rondvaart door Giethoorn zoals deze had ik nog nooit eerder ervaren. Tijdens de rondvaart maakte ik kennis met verschillende producten, leerde ik collega bloggers kennen en vertelde schipper Jan ons allerlei leuke feitjes. Wist je bijvoorbeeld dat de rijke mensen vroeger een dakpannen dak hadden? En de armen een rieten? Ik in ieder geval niet..

Bloggers in actie met Crossnet

Voordat we de boot op gingen, maakten we eerst kennis met Crossnet: ’s werelds eerste four square volley- en voetbalspel. De spellen kunnen zowel op het strand, in het park of in de tuin gespeeld worden en zijn binnen enkele minuten opgezet. Na de uitleg door importeur Brookline kwam er een aantal bloggers in actie. De regels van het spel zijn heel makkelijk. Je hebt minimaal 4 spelers nodig die elk in één veld staan. Het doel is vervolgens om je tegenstanders uit te schakelen door de grond in hun vak te raken. De winnaar is de eerste speler die elf punten bereikt met een voorsprong van twee punten. Ik kan niet wachten om dit spel uit te testen met mijn nichtjes op de camping. Crossnet is verkrijgbaar bij onder andere Daka SportDe Wit Schijndel en Bol.com

Newlooxs: fietstas en laptoptas in één

Eenmaal op de boot liet Newlooxs de Tendo Forest en Tendo Nomi fietstassen zien. Handig aan deze tassen is dat het ook meteen een laptoptas is. Ik ga vaak naar de bieb om daar lekker te werken op mijn laptop dus ik ben super blij met de tas. Fijn is ook dat de tas helemaal waterdicht is dankzij de bijgeleverde regenhoes. De fietstassen van Newlooxs zijn onder andere te koop bij Bol.com.

Sodastream: gekoeld drankje voor onderweg

Een gekoeld drankje voor onderweg. Wie wilt dat nou niet? Op de boot werd de koelsleeve van Sodastream gepresenteerd en daarnaast ook de nieuwe BIO smaakjes. Ik ben nog in afwachting van de Sodastream en kan niet wachten om hem te testen. Sodastream is onder andere te koop bij Bol.com.

Naar huis met een goodiebag

Na afloop kregen we allemaal een goodiebag mee met leuke spulletjes. Zo kregen we van Bodengraven Reeuwijk een fleece deken en twee kaartjes voor het kaasmuseum. Daar gaan we woensdag meteen gebruik van maken als we in Bodegraven zijn. Ook zat er in de goodiebag een magazine van Innsbruck Tourism. Hierin vind je de beste tips voor een stedentrip Innsbruck.

Niks missen? Volg Nieuwe plekken Ontdekken op Instagram & Facebook!

*Dit artikel bevat affiliate links.