Een bucketlist, we hebben er allemaal wel één. Een tijdje geleden schreef ik zelf nog over mijn eigen ultieme bucketlist reizen, maar na het lezen van het boek van Marloes de Hooge denk dat ik mijn lijstje maar weer eens aan moet passen. Marloes neemt je in haar boek Bucketlist reizen namelijk mee naar 25 super gave bestemmingen. In dit artikel deel ik mijn persoonlijke mening over het boek.

Boek: Bucketlist reizen

Over de auteur

Marloes de Hooge is de auteur van het boek Bucketlist reizen én de oprichtster van de succesvolle reisblog Travelvalley, die zij in 2008 oprichtte. Marloes houdt van schrijven, reizen en hardlopen. Haar nieuwsgierigheid en liefde voor reizen hebben haar op de meest mooie en bijzondere plekken op aarde gebracht.

Over het boek: Bucketlist reizen

Marloes neemt je in haar boek mee naar 25 gave plekken over heel de wereld. Dit zijn verre reizen naar o.a. Nieuw-Zeeland en Hawaï, maar ook reizen dichterbij huis zoals bijvoorbeeld Parijs en Marrakech. Ze schrijft over reizen voor echte avonturiers, maar ook over roadtrips en zomer -en zonvakanties.

Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: vandaag je koffer inpakken!

>> De leukste reisboeken vind je hier! <<

Het boek bestaat uit 208 pagina’s waarin dus 25 bucketlist bestemmingen worden besproken. Per land of bestemming wordt er allereerst praktische informatie gegeven zoals de taal die er gesproken wordt, het tijdsverschil en de beste reistijd. Vervolgens wordt er verder ingegaan op deze landen en bestemmingen en krijg je enkele tips. Verder staan er ook echt prachtige foto’s in het boek.

Mijn mening

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en ik heb ook erg genoten van de prachtige foto’s die in het boek staan. Door het lezen van dit boek heb ik genoeg inspiratie opgedaan voor als we straks weer mogen reizen. Wil jij nou ook alvast wat reisinspiratie opdoen voor als we weer mogen reizen of wil je gewoon lekker wegdromen bij de mooie foto’s? Je kunt het boek o.a. bij Bol.com bestellen!

Niks missen? Volg Nieuwe plekken Ontdekken op Instagram & Facebook!

*Dit artikel bevat affiliate links