Disclaimer

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen (tekst, foto’s en dergelijke) liggen bij Nieuweplekkenontdekken.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Nieuweplekkenontdekken.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Voor het aanschaffen van foto’s kun je mailen naar: info@nieuweplekkenontdekken.nl.

Affiliate links

Op nieuweplekkenontdekken.nl wordt soms gebruik gemaakt van affiliate links. Dit zijn linkjes van producten of diensten (zoals bijvoorbeeld Booking.com) waar ik commissie over krijg als jij overgaat tot een koop. Geen paniek! De prijs blijft voor jou gewoon hetzelfde en je merkt er dus eigenlijk helemaal niks van. Ik gebruik alleen affiliate links van producten en diensten waar ik zelf achtersta en zal dit altijd onderaan het artikel vermelden.

Aansprakelijkheid

Wij doen ons uiterste best om de website up-to-date te houden en de juiste informatie te tonen. Omdat informatie aan verandering onderhevig is, kan het gebeuren dat prijzen, openingstijden e.d. na verloop van tijd niet meer volledig of juist zijn. Daarom raden wij aan om voor vertrek altijd de website van de aanbieder te raadplegen.