Afgelopen weekend ging ik samen met mijn oma, moeder en zusje high winen bij van Dalen Gastrobar in Vlaardingen. Wij gaven dit mijn oma in febrauri al cadeau voor haar 81e verjaardag, maar helaas gooide corona roet in het eten. Omdat we niet langer meer wilden wachten en het nu wel verantwoord vonden, hebben wij zaterdagmiddag dus eindelijk genoten van een heerlijke high wine bij van Dalen!

Van Dalen Gastrobar

Van Dalen Gastrobar is een wijnbar in Vlaardingen waar je terecht kunt voor een drankje (denk aan wijn, bier en cocktails) en barfood. Op de website van van Dalen, staat heel duidelijk: “Geen restaurant, maar een gastrobar“. Je vindt hier dus geen grote maaltijden, maar alleen barfood en kleine gerechtjes. Daarnaast is het dus ook mogelijk om te high winen!

high wine van Dalen Gastrobar

High wine bij van Dalen Gastrobar

De high wine bij van Dalen bestond uit 2 rondes. De eerste rondje kregen we een borrelplankje met olijven, geroosterde amandelen, tonijnlolly’s, vis, gevulde hoorntjes, broodjes, pata negra, salami en salchicon. De tweede ronde bestond uit bitterballen, rendang kroketjes, pekingeendloempia’s en dimsum. Naast deze hapjes hebben wij uiteraard ook een aantal glazen wijn genuttig. Bij de high wine zitten 3 wijntjes per persoon inbegrepen. Mijn moeder dronk ze alle 3 en mijn oma, zusje en ik hielden het bij 2 wijntjes. We sloten de high wine af met koffie en cappuccino.

High wine van Dalen Gastrobar

Mijn persoonlijke mening

Ik heb heel erg genoten van de high wine. De hapjes waren super lekker en erg verrassend. De plankjes waren leuk opgemaakt, de wijn was goed en de bediening vriendelijk. Bij het afrekenen liet de dame achter de bar ons maar 1 koffie afrekenen, omdat mijn oma, zusje en ik maar 2 wijntjes op hadden. Dit vond ik erg netjes. Een high wine bij van Dalen Gastrobar is een echte aanrader en ik kom hier dan ook zeker nog een keer terug!

Waar vind je van Dalen Gastrobar?

Je vindt van Dalen Gastrobar op de Westhavenkade 10 in Vlaardingen. De gastrobar is van dinsdag t/m donderdag geopend van 15:00 t/m 23:00 en vrijdag en zaterdag van 15:00 t/m 00:00. Op zondag en maandag is van Dalen gesloten. Meer informatie vind je op de website.

Niks missen? Volg Nieuwe plekken Ontdekken op Instagram & Facebook!