Staat een stedentrip Málaga op de planning? Dan is een verblijf in één van de appartementen van Malaga Feeling een aanrader. Ik kan het weten, want ik had het geluk dat ik een nachtje mocht komen slapen. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring met Malaga Feeling.

Malaga Feeling: stijlvolle appartementen in Málaga

Wanneer de taxi de hoek omrijdt om mij af te zetten bij het appartement zie ik mijn Nederlandse gastheer Marco al met een grote glimlach op mij staan wachten. Na een rondleiding door Montaño 4, het appartement waar ik de komende nacht zal verblijven, lopen we samen naar Plaza de la Merced. Dit is een centraal plein waar zich het geboortehuis van Picasso bevindt. We ploffen neer op een terrasje en raken gezellig aan de praat. Marco vertelt me dat hij en zijn partner Rob sinds 5 jaar beschikken over een 6-tal appartementen verdeeld over twee locaties. Beide locaties zijn centraal gelegen op ongeveer 5 minuutjes lopen vanaf het plein waar wij ons op dat moment bevinden.

Malaga Feeling appartement

Appartement Montaño 4 – mijn thuis voor 1 nacht

Voordat ik naar Málaga vertrok, heb ik uiteraard een kijkje op de website genomen. Daar zag ik het volgende staan: ‘Boek uw appartement met ´Malaga Feeling´ en ervaar deze ´Feeling in Malaga´. Je snapt denk ik wel dat ik met hoge verwachtingen richting Málaga vertrok.. En eerlijk is eerlijk, alles wat ik eerder op website had gelezen klopt. Het appartement beschikt over een fijne zithoek met tv, een complete keuken, een badkamer met inloop douche en twee slaapkamers met heerlijke boxspring bedden met beddengoed van Egyptisch katoen. De Wi-Fi werkt ook goed dus er kan lekker gewerkt worden. Handig zijn ook de stadgidsen die voor je klaar liggen en je op weg helpen om de stad te ontdekken. Ja.. ik voel mij hier wel thuis.

Malaga Feeling appartement

Malaga Feeling – gastvrijheid ten top

Wat mijn verblijf bij Malaga Feeling daarnaast nog meer zo fijn maakt is de gastvrijheid. Marco & Rob doen net dat beetje extra en juist dát zorgt ervoor dat ik me helemaal thuis voel in Málaga. Door de tips van de mannen eet ik bij typisch Spaanse tapasbarretjes die ik anders voorbij had gelopen, proef ik voor het eerst Vermut en wandel ik door de stad alsof ik er al jaren kom. Missie geslaagd mannen.

Malaga Feeling appartement

De omgeving ontdekken

De appartementen van Malaga Feeling liggen vlakbij enkele belangrijke bezienswaardigheden van Málaga. Denk aan het Romeinse theater, het Alcazaba van Málaga en het Gibralfaro kasteel. Ook de wijk Lagunillas is wat mij betreft echt een bezoekje waard.

Are you ready to get the Malaga Feeling?

Wil jij ook de ‘Malaga Feeling’ ervaren? Neem dan contact op met Marco en Rob of boek meteen op de website.

Contactgegevens

  • Website: www.malagafeeling.com
  • Mail: info@malaga-feeling.com
  • Telefoonnummer: Robert (+34) 690 21 09 43, Marco (+34) 696 63 61 67.

Niks missen? Volg Nieuwe plekken Ontdekken op Instagram & Facebook!