Over

Over mij

Hoi, ik ben Raïssa. Ik ben 30 jaar en ik kom uit Vlaardingen (vlakbij Rotterdam). Al van jongs af aan ben ik gek op andere talen en culturen met een kleine voorkeur voor Spanje. Op mijn 17e ben ik dan ook voor het eerst alleen naar Spanje vertrokken om daar een taalcursus te volgen. Na deze taalcursus wilde ik meer en zo volgden er al snel verschillende reisjes. Mijn eerste verre reis was naar China, waar ik een vriendin opzocht die ik in Spanje had leren kennen. Daarnaast ben ik ook alleen gaan backpacken in Thailand, Taiwan en Zuid-Korea en heb ik nog een hoop andere dingen gedaan. Echt super gave ervaringen, maar mijn favoriete bestemming blijft toch wel Spanje!

Over nieuweplekkenontdekken.nl

In 2019 onstond het idee om een reisblog te beginnen en zo is nieuweplekkenontdekken onstaan. Nieuweplekkenontdekken.nl is een reisblog voor iedereen die opzoek is naar leuke reisbestemming en reistips in zowel binnen- als buitenland. Doormiddel van mijn eigen persoonlijke verhalen hoop ik andere reizigers te inspireren.

Cala Sa Tuna: Catalonië

Waar ben ik geweest?

Argentinië – BelgiëChiliChinaDuitsland – Engeland – Frankrijk – Hongarije – Luxemburg – MarokkoNederland – Oostenrijk – Polen – Portugal – Slowakije – SpanjeThailand – Taiwan – Tsjechië – Verenigde Staten – Zuid-Korea – Zwitserland