Wie Delft zegt, zegt Delfts Blauw! In het straatbeeld van deze oer-Hollandse stad zie je het wereldberoemde Delfts Blauw overal terug komen. En om een weekendje Delft helemaal compleet te maken, is er natuurlijk niets leuker dan overnachten in de Delfts Blauw kamer van B&B by Jeanne!

Bed & breakfast bij Jeanne

Bed & breakfast bij Jeanne is gelegen in een prachtig pand aan één van de Delftse grachten. Bij binnenkomst viel het ons meteen op dat het Delfts Blauw overal terug te vinden is. Daarnaast straalde de inrichting en de gekozen kleur blauw ook meteen rust uit.

De Delfts Blauw kamer

Toen wij de Delfts Blauw kamer binnenstapten waren wij meteen enthousiast. De knusse kamer is namelijk van alle gemakken voorzien. Naast het heerlijke queen size bed beschikt de kamer over een zithoekje waar je kunt genieten van een bakkie koffie of thee en een badkamer met heerlijke stortdouche. Vanuit de slaapkamer heb je trouwens een prachtig uitzicht op het oude stadscentrum van Delft. Hoe gaaf is dat?

Overnachten Delftsblauwe kamer van b&b bij Jeanne

Overnachten in de Delfts Blauw kamer van b&b bij Jeanne maakt een weekendje Delft helemaal compleet!

Het ontbijt

Bij het ontbijt verraste de gastvrouw José ons met een heerlijk ‘gebakje’ van hangop, kruidnoten, walnoten en blauwe bessen. Echt om je vingers bij af te likken zo lekker! Daarnaast stond er nog een goedgevulde etagere op tafel, beleg en vers fruit. Ook in de ontbijtruimte was weer overal Delfts Blauw terug te vinden. Je kunt denk ik wel begrijpen dat overnachten in de Delfts Blauw kamer inclusief het ontbijtje ons erg goed is bevallen!

Delft ontdekken

Vanuit de B&B sta je zo in het historische centrum van Delft waar je, hoe kan het ook anders, meteen Delfts Blauw tegen het lijf loopt. Uiteraard zijn er nog tal van bezienswaardigheden en activiteiten te ondernemen in de stad. Binnenkort zal ik een artikel op de website plaatsen met leuke tips voor Delft!

Op zoek naar andere toffe accommodaties? Lees dan ook: