Zin in een romantisch en ontspannen wellness weekendje weg? Saunaboot de Omega in Bodegraven is hier de perfecte bestemming voor. Kom tot rust in sauna, neem een verfrissende duik in de Oude Rijn en geniet van een mooi uitzicht vanuit je bed. In dit artikel lees je alles over onze ervaring met overnachten op saunaboot de Omega!

Overnachten op saunaboot de Omega in Bodegraven

Voordat we naar Bodegraven vertrekken, hebben we al meerdere malen contact gehad met Punk & Mariel. Omdat het bij deze accommodatie contactloos inchecken is, ontvangen we een dag voor vertrek de code van het sleutelkastje waarmee we vervolgens de deur van de boot kunnen openen. Wanneer we de boot binnenstappen, valt het ons meteen op dat het binnen erg licht is. Dit komt door het glazen dak dat de eigenaren hebben geplaatst. We nemen snel overal een kijken en gaan daarna lekker aan tafel zitten en openen het flesje rosé dat al koud voor ons stond.

Kom tot rust in de sauna

Oké, en dan nu waar het natuurlijk allemaal om draait op de Omega: de sauna! ’s Avonds na het eten besluiten we om lekker te relaxen in de houtgestookte Finse sauna. De sauna is ruim genoeg voor 2 personen en beschikt over scrubzout en opgietmogelijkheden. Ook kun je lekker ontspannen op de relaxbank terwijl er op de achtergrond en rustgevend muziekje afspeelt. Op het moment dat wij er zijn regent het dus kiezen wij voor de regendouche om af te koelen. Maar je kunt natuurlijk ook een frisse duik nemen in het water van de Oude Rijn.

Slapen

Na een dagje wellness slaap ik altijd heerlijk. Het leuke is dat je vanuit het knusse bed uitkijkt over de Oude Rijn. Met een beetje geluk kun je met mooi weer de sterrenhemel nog zien ook.

Ook overnachten op saunaboot de Omega?

Wil jij ook overnachten op saunaboot de Omega? Boeken doe je heel makkelijk via de officiële website of via Natuurhuisje. Houd er rekening mee dat de Omega een vaste ligplaats heeft aan de Oude Rijn in Bodegraven en dat varen niet mogelijk is.

Op zoek naar andere toffe accommodaties in Nederland? Lees dan ook:

Niks missen? Volg Nieuwe plekken Ontdekken op Instagram & Facebook!