Persoonlijk reisadvies

Persoonlijk reisadvies.

Wil jij graag een toffe reis maken? Maar geeft het plannen van een reis je stress of kost het je simpelweg te veel tijd? Schakel mij dan in voor persoonlijk reisadvies. Ik word namelijk wél heel blij van het plannen van reizen.

Als jouw persoonlijke reiscoach sta ik klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken.

Als je mij inschakelt als persoonlijk reiscoach doe ik al het voorbereidende werk voor jou. Van het uitzoeken van de leukste tips tot het vinden van de beste accommodaties en vervoeropties. Al deze informatie ontvang je in een handig PFD bestandje. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is boeken.

Mijn aanbod.

Als reiscoach bied ik de volgende 2 verschillende pakketten aan.

Het persoonlijk reisplan dat je ontvangt wordt geleverd als PDF bestand. Houd er rekening mee dat ik geen reisagent ben en daarom geen hotels, accommodatie of activiteiten boek voor jou. Dit dien je zelf te doen door de klikbare linkjes in het PDF bestand en de meegeleverde instructies.STAPPENPLAN VOOR JOUW PERSOONLIJK REISPLAN

STAP 1: Neem contact met mij op via de mail of onderstaand contactformulier.
STAP 2: Vervolgens neem ik contact met jou op om jouw wensen te bespreken.
STAP 3: Als je wil dat ik voor jou aan de slag ga dan vraag ik je om vooraf te betalen.
STAP 4: Nadat de betaling binnen is, ga ik voor jou aan de slag met het reisplan.
STAP 5: Binnen 14 dagen ontvang je van mij het reisplan.
STAP 6: Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is het boeken van je vluchten, accommodatie en eventuele tours & activiteiten. Dit doe je heel gemakkelijk via de linkjes in het reisplan.
STAP 7: Geniet van je reis! Heb je tijdens je reis nog vragen? Dan kun je altijd contact met mij opnemen.Aanvraagformulier persoonlijk reisplan

    Naam *

    E-mail *

    Land *

    Onderwerp

    Bericht