Hangmatgigant is een online aanbieder van hangmatten. Toen dit bedrijf mij benaderde voor een samenwerking hoefde ik hier niet lang over na te denken, want een Tropilex reishangmat zag ik wel zitten. Een aantal jaar terug toen ik mijn eerste huisje had, hing er zelfs een hangmat in mijn woonkamer. In dit artikel vertel ik mijn persoonlijke mening over de reishangmat van het merk Tropilex!

Tropilex

Voor deze review mocht ik dus een hangmat uitkiezen van hangmatgigant.nl. Mijn keuze was snel gemaakt, want mijn oog was namelijk gevallen op een Tropilex reishangmat. Tropilex is hét merk onder de hangmatten. Zij maken verschillende soorten hangmatten en hangstoelen en daarnaast bieden zij ook standaarden en sets aan. Tropilex geeft de voorkeur aan zo duurzaam en eerlijk mogelijk te produceren en hier kan ik mij wel in vinden.

Reishangmat Tropilex

De reishangmat van Tropilex belooft veel goeds. Op de website staat beschreven dat de hangmat is gemaakt van extra sterke parachutestof. Deze stof is licht maar heel erg sterk. Daarnaast staat er dat je bij de hangmat ook een tasje krijgt waar de reishangmat met de Tree-Strap precies in past. Het tasje is heel klein en zou maar 800 gram wegen. Ik ben benieuwd!

Even testen..

Toen ik de hangmat binnen kreeg, ben ik meteen met Mehtap de polder ingegaan om hem uit te testen. Het tasje waar de hangmat en de Tree-straps inzitten is inderdaad heel klein en makkelijk mee te nemen. De Tree-straps zijn ook heel makkelijk aan de boom te bevestigen en je hangt echt binnen een mum van tijd in de hangmat. Ik kan niet wachten tot de zomer om lekker te chillen in de hangmat!

Meer lezen over producten & gadgets? Lees dan ook: