Uniek overnachten op het water? Dat kan bij Home of the Houseboat in Dinteloord. In Jachthaven Waterkant liggen namelijk vier drijvende huisjes die je kunt huren. Elk huisje is ingericht in een andere stijl, maar allen beschikken ze over hetzelfde comfort én dezelfde luxe. In dit artikel neem ik je mee naar onze ervaring op het water!

Home of the Houseboat – uniek overnachten

Wanneer we bij Jachthaven Waterkant aankomen, komt havenmeester Macy meteen aanlopen om ons welkom te heten. Na een gezellige kennismaking nemen we de sleutel van haar over en lopen via de steiger naar ons slaapplekje van die avond. We slapen in huisje nummer 2 met de naam ‘Zen‘. Als dat geen ontspannen wordt…

Home of the Houseboat

Houseboat 2: Zen

Mag ik hier blijven, alsjeblieft? Houseboast ‘Zen‘ is eigenlijk gewoon een volledig ingericht huis dat beschikt over alles wat je nodig hebt: een woonkamer, keuken met zithoek, badkamer en 2 slaapkamers. Er is één kamer met een tweepersoonsbed en één kamer met een stapelbed. Dit betekent dus dat het appartement geschikt is voor 4 personen. Je zou er zo kunnen wonen. Of we hebben kunnen onstpannen tijdens ons verblijf? Jazeker. Door de rustige tinten in het huisje en het kabbelende water wordt je helemaal Zen.

Home of the Houseboat: Zen

Ook overnachten bij Home of the Houseboat?

Wil jij ook overnachten op één van de houseboats in Jachthaven Waterkant? Boeken doe je heel makkelijk via de eigen website of via Booking.

Meer toffe accommodaties ontdekken? Lees dan ook:

Niks missen? Volg Nieuwe plekken Ontdekken op Instagram & Facebook!

*Dit artikel bevat affiliate links.