De maand mei was voor mij een mooie maand. Ondanks dat we niet veel konden doen door de coronamaatregelen heb ik mij geen moment verveeld. Zo heb ik namelijk heerlijke wandelingen gemaakt, een boek gelezen en wat artikelen geschreven voor mijn blog. En natuurlijk ook gewoon gewerkt. Hier een korte terugblik op de maand mei..

De maand mei

Zoals ik al aangaf, is de maand mei best een mooie maand geweest. De enige tegenvaller was dat onze stedentrip naar Istanbul niet doorging, maar eigenlijk hadden we dit wel verwacht. Ik heb de afgelopen maand dus voornamelijk gewerkt. Of nouja, ook vakantie gehad, want ik ben juf en het was meivakantie.. In de vakantie heb ik vooral aan mijn scriptie gewerkt (want ondanks dat ik al werk, is mijn scritpie nog niet af) en daarnaast heb ik ook heerlijk gewandeld en de boeken Bucketlist reizen – 25 reizen die je ooit gemaakt moeet hebben & Verscheurd Catalonië gelezen. Ook schreef ik een aantal artikelen voor op mijn blog.

Geschreven artikelen

In de maand mei schreef ik de volgende artikelen:

Zoals je ziet gingen de meeste artikelen over Marokko. Ik zal proberen in juni ook wat meer over mijn favoriete land Spanje te schrijven. Daarnaast zal er ook een boekrecensie komen over Verscheurd Catalonië.

Foto met de meeste likes op instagram

Dit is de foto met de meeste likes op instagram uit de maand mei. We waren toen heerlijk een dagje naar het strand van Hoek van Holland geweest om een wandelingetje te maken.

Ik ben beniewd. Wat heb jij allemaal gedaan in mei?