De maanden juli & augustus zijn echt voorbij gevlogen. Het is inmiddels alweer 1 september en dat betekent dat de zomervakantie voor mij officieel voorbij is. Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk al weten, werk ik als juf op een basisschool en heb ik mogen genieten van bijna 6 weken vakantie. Morgen is het weer zo ver en begin ik weer met werken, maar eerst nog even een korte terugblik op de maanden juli & augustus!

De maand juli

De maand juli was qua werk een druk maand voor mij. Helaas heb ik daardoor niet zo veel aan mijn blog kunnen werken als dat ik eigenlijk had gewild, maar ik ga proberen de aankomende tijd hier wat meer regelmaat in te brengen. Mijn laatste werkdag voor de zomervakantie was 16 juli en op 18 juli vertrokken Mehtap en ik riching onze eerste bestemming van onze roadtrip, Texel. Na Texel zijn we naar Giethoorn gereden waar we heerlijk hebben genoten op het water en vervolgens zijn we de grens over gegaan naar Duitsland. In Duitsland hebben we echt de meest mooie plekjes ontdekt. Ik heb de komende tijd dus nog genoeg om over te schrijven 😉

Geschreven artikelen

In de maand juli schreef ik de volgende 2 artikelen:

Foto met de meeste likes op Insta

De foto met de meeste likes in juli was:

De maand augustus

In de maand augustus zijn we een paar daagjes naar de Ardennen geweest met mijn ouders. We verbleven 2 nachtjes in het kleinste stadje van België: Durbuy! Verder zijn we in augustus een paar keer naar het strand geweest, hebben we de trouwdag van mijn opa en oma gevierd en heb ik gewoon lekker rustig aan gedaan.

Geschreven artikelen

De maand augustus was wat rustiger en dit zie je terug aan het aantal artikelen dat ik in augustus heb geschreven. In juli schreef ik er namelijk maar 2 en in augustus waren dit er 6.

Het artikel dat het meest gelezen is, is het artikel over de Blautopf.

Foto met de meeste likes op Insta

De foto met de meeste likes in augustus was: