Thuis op wereldreis? Jazeker, met de wereldreisbox van Bapaho ontdek je de wereld vanuit eigen woonkamer. Doormiddel van proeven, ruiken en beleven maak je kennis met verschillende culturen van over de hele wereld. Meer weten? Lees dan snel verder!

Over Bapaho

Bapaho (afkorting van: backpacken Holland!) is een reisbureau dat reizen organiseert in Utrecht zonder dat je hiervoor de stad hoeft te verlaten. Veel mensen maken verre reizen, gaan backpacken, nemen een sabbatical of gaan op avontuur. Terwijl de stad Utrecht rijk is aan maar liefst 169 (!) verschillende nationaliteiten! Met dit gegeven besloot Nynke Willemsen een reisbureau in eigen stad te starten. Inmiddel is ze uitgebreid naar heel Nederland.

Lees ook: Dit zijn de 20 leukste cadeaus voor reizigers!

De wereldreisbox van bapaho

Met de wereldreisbox kun je vanuit jouw eigen woonkamer op wereldreis en nieuwe culturen ontdekken. De wereldreisbox is niet alleen leuk voor mensen die in Utrecht wonen, maar is geschikt voor iedereen in Nederland!

Wat zit er in de wereldreisbox?

In de wereldreisbox zit een kaart (bordspel), Tibetaanse vlaggetjes om de woonkamer mee te versieren, herbruikbare kokosnootbekers en bamboerietjes en verschillende lekkernijen waaronder:

  • Portugese Sardientjes
  • Sri Lankaanse thee
  • Marokkaanse dadels
  • Russische bonbons
  • Hot hot hot Mexicaanse snack
  • Eetbare insect
  • 2 wereldse biertjes

Persoonlijke mening

Toen wij de wereldbox binnen kregen, wilden wij hem eigenlijk meteen openmaken maar omdat we er echt goed de tijd voor wilden nemen besloten we dit op een later moment te doen. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover en zijn wij vanuit eigen woonkamer op wereldreis gegaan. Doormiddel van proeven, ruiken en beleven hebben wij een hoop nieuwe culturen ontdekt en ook heel hard gelachen 😉 . Uiteraard gaan wij verder niet al te veel verklappen over het spel, want anders is het niet leuk meer voor de reizigers die nog thuis op wereldreis gaan, maar ik kan je verzekeren….. DIT WIL JE!

Wil jij ook thuis op werelreis? De wereldreisbox is heel makkelijk via deze link te bestellen! De kosten voor de box bedragen €48,00. Dit is exclusief verzendkosten.

Meer weten over Bapaho? Bekijk hier hun Facebook & Instagram pagina!