Je laten verrassen en op avontuur naar een onbekende bestemming? Dat kan bij Marjon van Vakantieadres onbekend. Een aantal dagen voordat Mehtap en ik op pad mochten, viel er een envelop in de bus met daarin hints en coördinaten. De envelop lag een aantal dagen op de tafel en ik kon me maar moeilijk bedwingen om de code naar onze bestemming niet alvast te kraken. Zo spannend!

Vakantieadres Onbekend: are you ready to get surprised?

Vakantieadres Onbekend is een heel tof concept van Marjon. Op haar website kun je namelijk een nachtje weg boeken naar een onbekende bestemming in Nederland of ergens anders in Europa. De exacte bestemming is onbekend tot de dag van vertrek, maar je kunt van te voren wel al kiezen uit verschillende thema’s (denk aan: in de natuur, wellness & romantisch en stedentrip). Ook kun je doorgeven wanneer en met wie je op reis wilt én hoe ver je maximaal wilt rijden naar je bestemming. Wij kozen voor een bestemming op maximaal een uurtje rijden en lieten ons voor de rest compleet verrassen.

Op de dag dat de envelop op de deurmat valt, maak ik een sprongetje van geluk: wat heb ik zin om op pad te gaan en wat ben ik nieuwsgierig naar onze bestemming. Op het kaartje in de evelop staat dat je op de achterkant hints en coördinaten vindt om de code te kunnen kraken naar de bestemming. Ik twijfel even, maar kies er toch voor om de envelop op te bergen en te wachten tot de dag van vertrek.

Het is zo ver: Let the adventure begin

Na een aantal dagen genoten te hebben van de voorpret is dan eindelijk de dag aangebroken dat we op pad gaan. Ik pak snel de envelop erbij en voer de coördinaten in in Google Maps. Al gauw heb ik door naar welke stad we gaan, maar waar we die nacht precies zullen overnachten? Dat blijft nog even een verrassing.

Na ongeveer een half uurtje rijden geeft Google Maps aan dat onze bestemming is bereikt. Terwijl Mehtap de auto parkeert, kijk ik alvast om me heen en probeer ik te raden waar we vanavond zullen slapen. Mijn oog valt op een torentje tussen een aantal flatgebouwen in. Zal de code die we eerder van Marjon via de mail ontvingen de deur van de toren openen? We pakken onze koffer en lopen richting de deur. Mehtap voert de code en ja hoor: de deur gaat open.

Slapen in een watertoren: een unieke ervaring

Bij binnenkomst in de toren stappen we meteen de keuken en badkamer in. Wanneer we met de trap omhoog gaan, komen we bij het zitgedeelte terecht. Hier bevindt zich ook een balkon. We gaan nog een trap naar boven en komen uit bij onze knusse slaapplek van die avond op 10 meter hoogte.

Vakantieadres Onbekend

Persoonlijke mening over de verrassingsreis

De verrassingsreis van Vakantieadres Onbekend was echt genieten van begin tot eind. Van de voorpret op het moment dat we de brief ontvingen tot de reis ernaartoe. Het was één groot avontuur!

Wil jij ook verrast worden door Vakantieadres Onbekend?

Wil jij ook op verrassingsreis met Vakantieadres Onbekend? Ga dan snel naar de website, kies je favoriete thema, geef door wanneer en met wie je op reis wilt en laat je verrassen. I’m sure you will like it!

Op zoek naar andere toffe accommodaties? Lees dan ook: